Als u een hostingcontract bij ons afneemt, hanteren we een standaard SLA. Het doel van deze Service Level Agreement (SLA) is het nader vastleggen van prestatieniveaus van beschikbaarheid en bereikbaarheid van de hosting services door NORISK Software voor Opdrachtgever. Voor de hosting van uw applicatie maken we gebruik van de Public Cloud van Azure en/of ons eigen NORSIK VPS platform.

Microsoft Azure Public Hosting
Azure is een uiterst veelzijdig en innovatief public cloudproduct. Onze public servers worden gehost vanuit het Azure-datacenter in Noord Holland. Uptime blijft gegarandeerd: wij houden uw omgeving en servers 24 uur per dag en 7 dagen per week draaiende en garanderen een uptime van 99,98% per jaar. Uw gegevens blijven te allen tijde volledig afgeschermd van andere gebruikers op de gedeelde infrastructuur. NORISK neemt het complete management van uw applicatie op de server op zich.

NORISK VPS hosting
Wij bieden op deze VPS managed hosting services aan. Managed houdt in dat wij ervoor zorgen dat de applicaties snel en stabiel blijven werken. We houden alle door ons geïnstalleerde software up-to-date en beschermen de server tegen hackers, spam, virussen, malware en andere risico’s. Het platform maakt gebruik van SSD opslag voor alle data en is standaard op het Internet aangesloten met 1 Gbe verbindingen in plaats van de gebruikelijke 100 MbE verbindingen. Hiermee is het één van de snelste platformen van Nederland. Wij bieden een uptime op dit platform van 99,9% op jaarbasis middels het gebruik van een volledig redundante infrastructuur.

Storingen melden

U kunt storingen of problemen melden in deze supportportal van NORISK Software of door een mail te sturen naar support@norisksoftware.nl. Bij de ontvangst van een melding wordt door een medewerker van NORISK Software bepaald of er sprake is van een Storing of een Request For Change (RFC)

Storingen met prioriteitsniveau “URGENT” kunnen telefonisch doorgegeven worden. Buiten kantooruren kunt u ook telefonisch contact opnemen voor meldingen met prioriteit “URGENT”: +31 (0)88 66 747 00.

Een medewerker van NORISK Software draagt zorg voor terugkoppeling binnen de geldende reactietijd waarin, zover bekend, de volgende informatie kenbaar wordt gemaakt:

• Prioriteitniveau
  • Probleemomschrijving en oplossingsrichting
  • Verwachtte hersteltijd
  • Eventuele kosten

Als er buiten kantooruren of werkdagen storingen telefonisch gemeld worden die achteraf een RFC zijn, hanteert NORISK Software het gebruikelijke uurtarief.